Content Marketing Strategy

Content Marketing

Seotech verzorgt creatieve en op uw doelgroep gerichte content marketing. We schrijven en publiceren dagelijks duizenden woorden aan unieke en relevante content voor tientallen opdrachtgevers. Als onderdeel van SEO en als strategie voor het bereiken van nieuwe doelgroepen.

Met slimme content marketing is veel te bereiken. Zo ontstaan er hele community's rond goede content en worden lezers gemotiveerd tot interactie. Uiteraard draagt deze vorm van marketing ook bij aan uw zoekmachine optimalisatie door het toenemen van het aantal relevante links. Ook kan content marketing de workload van afdelingen verminderen, denk bv aan het beantwoorden van online gestelde vragen. Andere klanten met dezelfde vraag vinden hierdoor direct online hun antwoord en hoeven dus geen contact op te nemen met de klantenservice.

Content marketing is een ideaal product voor het bereiken van nieuwe doelgroepen en het verhogen van conversies. Het doel is een content strategie welke de behoefte van (potentiële) klanten vervult. Hiermee zorgt u voor meer onderscheidend vermogen, goede resources en uiteraard meer bekendheid door de likes, shares en plusjes.

Ons content marketing team integreert content in complexe strategieën om uw merk te versterken, uw website beter te positioneren en conversies te maximaliseren.

Persberichten

Het uitgeven van persberichten vergroot online vindbaarheid en draagt bij aan een positief imago. Seotech heeft al honderden persberichten uitgegeven voor diverse opdrachtgevers.

Productaanbiedingen

Met productaanbiedingen brengen we uw aanbieding onder de aandacht van uw doelgroep en realiseren we verkopen.

Content Strategie

Behaal uw doelstellingen met onze expertise op het gebied van analyse en content strategieën.

Social media

Uw onderneming trending maken op social media? Uw social media content marketing optimaliseren? Wij helpen u graag.

SEO Content / Artikelen

Wij leveren zowel losse SEO content (teksten) als volledige content marketing & strategieën. Neem direct contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

B2B content marketing

Seotech verzorgt content marketing voor zowel B2B als B2C. Ons uitgever netwerk bevat duizenden autoritaire websites voor de diverse segmenten.

 

200+

Persberichten verspreid

2000+

Artikelen verspreid

21

Succesvolle content strategieën

300+

Interacties

Seotech weet hoe belangrijk een goed doordachte content strategie is. Daarom creëren we niet alleen reguliere artikelen, maar zorgen we voor content die aanzet tot actie. Van het delen van de content tot het taggen van artikelen. Daarbij zorgen onze creatieve copywriters voor pakkende kopteksten die aantrekkelijk zijn en de aandacht van potentiële klanten trekken.

Effective Copyrighting

Onze content strategieën zijn altijd specifiek voor de opdrachtgever op maat ontwikkeld, want ieder product vraagt om een unieke aanpak. Wij verspreiden de content zoveel mogelijk op relevante websites, waardoor de CTR naar de opdrachtgever altijd optimaal is. Zo hebben we onlangs een speciale aanbieding op een branche gerelateerde website verspreid welke binnen een maand meer dan 3000 bezoekers heeft opgeleverd. Onze copywriters schrijven tekst die verkoopt!

Vertel ons over uw project

En laat ons helpen uw bedrijf te laten groeien

Bereik uw doelgroep met attractieve en overtuigende content en vergroot uw online vindbaarheid in zoekmachines

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.