conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO)

Seotech verhoogt uw website omzet en conversies d.m.v. conversie optimalisatie. Wij brengen het bezoekersgedrag in kaart, onderzoeken de kansen en mogelijkheden, en zetten A/B testen op met de geavanceerde Visual Website Optimizer software. 

Zodra uw website verkeer genereert, is het zaak om een maximale ROI op iedere bezoeker te realiseren. Seotech heeft de expertise om de omzet en het aantal conversies te verbeteren. Wij werken met Visual Website Optimizer. Deze geavanceerde software biedt de mogelijkheid om een heatmap te maken. Hiermee kan het bezoekersgedrag tot in detail in kaart worden gebracht. Vervolgens maken wij een plan voor verbetering. Deze testen we met A/B opzetten. De best presterende opzet kan vervolgens geïmplementeerd worden.

Conversie optimalisatie

A/B Testen

Betere ROI

Is uw website conversie laag? Is de bounce-rate op uw website hoog? Dan is het zaak om het bezoekersgedrag te analyseren. Waar klikken bezoekers op? Worden er artikelen in de winkelwagen geplaatst of haken er veel bezoekers af? Welke informatie vinden de bezoekers belangrijk? Allemaal vragen waar door middel van conversie optimalisatie antwoord op gegeven kan worden. De mogelijkheden die er in kaart worden gebracht zullen na overleg met A/B testen getest worden. Op deze wijze kan de website beter afgestemd worden op de bezoekers met een hoger rendement als gevolg.

cro

Conversie optimalisatie (CRO) is niet alleen belangrijk voor webshops. Ook bedrijfswebsites en online uitgeverijen kunnen hiermee het rendement vergroten. Door het analyseren en testen kan er bijvoorbeeld meer rendement uit tekst- en beeldadvertenties gehaald worden door een hoger klikpercentage. Of het aantal leads en contactaanvragen kan worden verbeterd door een andere opzet van uw bedrijfswebsite.

Vertel ons over uw project

En laat ons ook uw bedrijf helpen groeien.

Neem direct contact op voor een concurrerende aanbieding om uw App te laten bouwen.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.