Seotech kiest Linkbird en VWO als businesspartners

1 Comment

Seotech zoekmachine optimalisatie uit Almere heeft samenwerkingen met Linkbird uit Berlijn en Visual Website Optimizer (VWO) uit New Delhi aangekondigd. Seotech is een vooruitstrevend zoekmachine optimalisatie bureau en is actief voor tientallen opdrachtgevers.

seotech-vwo-linkbird

Sinds de oprichting is de firma uitgegroeid tot een van de professionelere SEO bedrijven in Nederland. Dagelijks werken er 13 medewerkers aan diverse zoekmachine optimalisatie trajecten. Door de samenwerking met Linkbird verzekerd Seotech zich ook de komende jaren van een vooruitstrevende positie op SEO gebied. De firma Linkbird heeft de capaciteit om dagelijks miljarden websites te analyseren. Hierdoor is het mogelijk om op ieder moment kansen te monitoren en hier adequaat op te reageren. Maar ook rapportages van posities en werkzaamheden kunnen nu geautomatiseerd worden. Daarbij wordt de workflow verder geoptimaliseerd door de mogelijkheid om ook budgetten eenvoudig te beheren.

VWO – Visual Website Optimizer
Naast de samenwerking met Linkbird gaat Seotech samenwerken met VWO. Sinds de oprichting van VWO 5 jaar geleden heeft VWO zich bewezen als waardevolle software voor e-commerce en online uitgevers. Door het inzetten van VWO kan het gehele bezoekersgedrag gevolgd en geanalyseerd worden met als doel de conversie optimaliseren (CRO). Vooral de heatmap functionaliteit biedt hierbij een uitstekende mogelijkheid om kansen in kaart te brengen. Vervolgens kan er door middel van A/B testen naar een optimale website indeling gewerkt worden welke meer omzet uit hetzelfde bezoekersaantal levert.

Behaal ook meer rendement op uw marketing investeringen door de inzet van SEO en conversie optimalisatie. De internet marketing specialisten van Seotech bekijken graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw onderneming. Vraag online een gratis SEO analyse aan of neem contact op voor meer informatie.

Over Seotech

Seotech is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Via onze website delen we regelmatig nieuws en tips m.b.t. e-marketing.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij leveren professionele SEO diensten welke zorgen voor meer verkeer en sales. Dit doen we met veel succes voor tientallen opdrachtgevers. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Meer nieuws

Bekijk alle nieuws