Reputation Managment Services

Online reputatiemanagement

Een goede online reputatie verhoogt de conversie. Seotech implementeert klantbeoordelingen en klanttevredenheid binnen uw internet strategie.

Door middel van reputatiemanagement verhogen wij uw online aanwezigheid en realiseren we een hogere conversie. Een aanzienlijk deel van de consumenten bekijkt voor aankoop in een webshop de beoordelingen van andere klanten. Ruim 46% van de consumenten geeft aan dat klantbeoordelingen hun keuze beïnvloeden. Een negatieve reputatie zorgt voor een lagere omzet. Door middel van het optimaliseren van processen en het actief onderhouden van uw online reputatie helpt Seotech uw online verkopen verbeteren. De verwachtingen zijn dat in de (nabije) toekomst zoekmachines zoals Google meer waarde gaan hechten aan klantbeoordelingen. Een goede online reputatie kan dan helpen bij de positionering van uw website in zoekmachines.

Onze dienstverlening bestaat uit het monitoren en actief onderhouden van uw online reputatie. Hierbij zetten wij de nieuwste technologieën en gerenommeerde SEO software in.

Onze web-crawlers verwerken maandelijks miljarden webpagina's. Hiermee kunnen wij actief uw merk op internet monitoren. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om (negatieve) zoekresultaten  te verwijderen of naar achterliggende pagina's te werken.

Effective Web Development Solutions

Seotech levert heldere rapportages met concrete management informatie. Hierin vinden onze opdrachtgevers de overal reputatie score op internet en conversaties over uw bedrijf of merk op internet. Naast de monitoring zorgen we d.m.v. slimme strategieën voor het ombuigen van negatieve uitlatingen en kan Seotech u helpen om negatieve uitlatingen te verwijderen of naar achterliggende pagina's te werken.

Online PR Management

Social Monitoring

Filteren negatieve content

Verwijderen negatieve content

De basis van succesvol reputatiemanagement is een diepte evaluatie van omstandigheden en doelstellingen. Elk onderdeel van onze dienstverlening kan ook los afgenomen worden, afhankelijk van de eisen en wensen.

Vertel ons over uw project

En laat ons helpen uw bedrijf te laten groeien

Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen u met het verstevigen van uw merk en reputatie.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.