Maximaal rendement op uw marketing investeringen

Seotech realiseert door middel van vooruitstrevende zoekmachine optimalisatie technologieën topposities in Google.

Seotech gaat voor een duurzame samenwerking. Korte lijnen en heldere management informatie zorgen voor transparantie in de gang van zaken.

Het Seotech team bestaande uit diverse specialisten organiseert en realiseert dagelijks de zoekmachine optimalisatie voor tientallen opdrachtgevers. Hierbij zetten wij alles op alles voor een maximaal rendement. Het team bestaat o.a. uit de directie, account managers, linkbuilders, programmeurs, Google certified specialisten (Adwords & conversie optimalisatie), webdesigners, Copywriters en een boekhouder.

Seotech loopt voorop in zoekmachine optimalisatie technologie. Dagelijks verwerken onze systemen miljarden webpagina's. Hiermee managen we zoekmachine optimalisatie en versturen we wekelijks management rapportages. partners

14

Jaar internet marketing ervaring

200

Google analytics accounts

10K

Email rapportages verzonden

500

Top 3 posities gerealiseerd

10

Vaste en freelance medewerkers

250

Gratis SEO analyses verricht

 
Onze kernwaarden

Continue verbetering, creativiteit, daadkracht, innovatie en kwaliteit.

Klanten en business partners

Onze internet marketing resultaten spreken voor zich. Seotech levert een professioneel en kwalitatief product met hoge rendementen. Voor allerlei bedrijven variërend van eenmanszaken tot grote e-commerce ondernemingen.

logo
logo-pch
logo-biosano
Qlouds-logo-icon
logo-abm
logo-offermans
logo-lcdwandbeugels
logo-onlineskateshop

Tijdlijn

2012

2012

Na 7 jaar internet marketing ervaring uit eigen ondernemingen en vervolgens bij diverse werkgevers besluit Rinko de Jong om JIBD op te richten. Een onderneming gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie.

Januari, 2013

Binnen zes maanden na de oprichting heeft JIBD voldoende middelen om zich te vestigen in een kantoorpand in Almere-buiten. Op flexibele basis huren we een kleine kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw.

 

September, 2014

Een kleine twee jaar nadat we ons pand in Almere-buiten hebben betrokken zijn we toe aan een volgende stap. In Almere-stad staat het voormalig hoofdkantoor van Leaseplan. Inmiddels is hier een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd (Places to Work) gericht op bedrijven in de ICT- en media sector. Een perfecte locatie voor onze ''tech'' onderneming. In september 2014 zijn we verhuisd.

2015

 

Maart, 2015

JIBD gaat verder onder de naam Seotech. Onze core-business en kracht is zoekmachine optimalisatie. Om dit beter naar voren te laten komen in onze bedrijfsnaam en correspondentie hebben we gekozen voor een naam waarin SEO duidelijk naar voren komt en tevens de sector waarin we actief zijn, ''Tech''. Tot zover hebben we alleen maar zeer positieve reacties op onze nieuwe bedrijfsnaam ontvangen, dank allemaal!

 

April, 2015

Na een aantal jaren van snelle groei en ook weer een fantastisch eerste kwartaal van 2015 hebben we besloten om een nieuwe account manager aan te nemen. Zo verzekeren we ook voor de toekomst een continue en gezonde bedrijfsgroei.