sbb-beeldmerk

SBB Erkend leerbedrijf

Seotech is v.a. 2015 een erkend SBB leerbedrijf voor de opleidingen Marketing & communicatie en (Jr.) Account manager. Binnen Seotech zijn de vakken e-marketing en account management van essentieel belang voor de bedrijfscontinuïteit.

Marketing

De functie marketing bestaat uit het onderzoeken van de markten van onze klanten en het opstellen van de internet marketing strategie. De focus zal hierbij liggen op de strategie m.b.t. zoekmachine optimalisatie. Je leert kansen herkennen en hoe je deze in een doordachte strategie kunt verwerken voor de opdrachtgever. Door het maken van een strategie beschik je verder in het traject over een overzichtelijke planning m.b.t. copywriting en publicatie data.

(Jr.) Account manager

Als account manager beschik je over voldoende zelfvertrouwen en praat je gemakkelijk met anderen. De functie vraagt om een actieve aanpak waarbij je gericht naar je doelstellingen toe werkt. Door het plegen van koude acquisitie weet je potentiële klanten te overtuigen van onze meerwaarde. Omdat het een maatwerk product betreft zal directe telefonische verkoop slechts incidenteel voorkomen. Je stuurt dan ook naar een afspraak, liefst bij ons op kantoor. Maar bij serieuze interesse gaan we natuurlijk ook op locatie bij potentiële klanten op bezoek. We leren je hoe je een gesprek voert waarbij je essentiële informatie bij de klant achterhaalt. Vervolgens weet je deze te vertalen naar een concreet plan onderbouwt met cijfers uit diverse tools die we tot je beschikking stellen. Je dient binnen deze functie goed te kunnen administreren. Zo behoudt je overzicht in je contacten en vergeet je geen opvolging van gesprekken en bezoeken. Ook ondersteun je bestaande klanten bij vragen en bespreek je periodiek de resultaten en gedane werkzaamheden. Kortom, een uitgebreide functie waarin veel initiatief wordt gevraagd.