Vacature SEO specialist – Linkbuilding – Seotech zoekmachine optimalisatie Almere

No Comments

Als SEO specialist / Linkbuilding specialist zoek je naar mogelijkheden om onze opdrachtgevers online beter bekend te maken. Je herkent kansen op het gebied van linkbuilding en weet door diverse insteken zoveel mogelijk kwalitatieve links te realiseren. Daarbij doorzoek je ons eigen netwerk en stel je lijsten op voor de plaatsing van de links. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inventariseren van benodigdheden zoals teksten en afbeeldingen en coördineer je het schrijven van de teksten en verzorg je de planning m.b.t. publicatiedata. Ook controleer je onze partners m.b.t. plaatsing. Indien je het leuk vindt om zelf teksten te schrijven en je weet dit net zo snel, of sneller, dan onze externe schrijvers te doen, dan kan dit ook aan je takenpakket toegevoegd worden.

Over Seotech

Seotech realiseert door middel van vooruitstrevende zoekmachine optimalisatie technologieën topposities in Google. De afgelopen jaren hebben we met veel succes zoekmachine optimalisatie verzorgt voor tientallen opdrachtgevers. Hierbij richten wij ons op spelers met potentie om groot te worden. Zo kunnen we met hen meegroeien. Wij behalen unieke resultaten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Seotech heeft dus de kennis en ervaring om bedrijven op zeer competitieve zoektermen optimaal te positioneren.

Je werkplek

Je werkplek zal bij ons op kantoor in Almere-stad zijn. Wij zijn gevestigd in het voormalig Leaseplan hoofdkantoor. Wij werken met 4 interne medewerkers en meer dan 10 externe medewerkers. Het is dus van belang dat je in een klein team kunt werken. Eigen initiatief en een ondernemende instelling zijn een pre.

Functie eisen

MBO/HBO werk- en denkniveau
Communicatief sterk, professioneel en ABN
Je kunt je makkelijk inleven / verdiepen in de diverse producten en diensten en tevens de doelgroepen van onze opdrachtgevers
Je hebt ervaring als SEO specialist / linkbuilding
Ervaring met copywriting is een pre
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
Je hebt affiniteit met internet marketing / zoekmachine optimalisatie
Je hebt een goede dosis eigen initiatief

Wat we bieden

Een leuke functie met ruimte voor creativiteit
We beiden je een goed marktconform salaris
Een functie in een jong ondernemend team met veel potentie om mee te groeien met ons bedrijf
Diverse aansprekende e-commerce ondernemingen waar je voor werkt
Ruimte voor eigen initiatief
Bonus op basis van behaalde resultaten

Interesse?

Stuur dan direct je motivatie en CV naar vacatures@seotech.nl
Wil je meer informatie? Bel dan 036 – 203 00 49

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Over Seotech

Seotech is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Via onze website delen we regelmatig nieuws en tips m.b.t. e-marketing.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij leveren professionele SEO diensten welke zorgen voor meer verkeer en sales. Dit doen we met veel succes voor tientallen opdrachtgevers. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Meer nieuws

Bekijk alle nieuws