Content Marketing Strategy

SEO Teksten

Seotech verzorgt creatieve en op uw doelgroep gerichte SEO teksten. We schrijven, en indien gewenst publiceren, dagelijks duizenden woorden aan unieke en relevante content voor diverse opdrachtgevers. Als onderdeel van SEO en als strategie voor het bereiken van nieuwe doelgroepen.

SEO (Search Engine Optimization) is een alsmaar belangrijker onderdeel van internet marketing campagnes. De ontwikkelingen op het gebied van betaald online adverteren zoals de lage CTR (Click Through Ratio) en hoge CPC (Cost Per Click) en CPA (Cost Per Acquisitie) zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven zich richten op SEO. Een logische stap aangezien de CTR in het organische gedeelte hoger is en het rendement van goede SEO-campagnes vele malen groter is dan bij betaald adverteren.

Goede SEO teksten zijn de basis voor een succesvolle SEO campagne. Door de juiste content op de juiste plekken te verwerken en daarbij de juiste SEO tekst richtlijnen aan te houden creëer je een betere en hogere indexatie. Seotech is specialist op het gebied van on-page optimalisatie en linkbuilding. Wij beschikken over in-house tekstschrijvers. Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in SEO teksten en zijn op de hoogte van de meest recente richtlijnen op het gebied van SEO teksten.

Ons content marketing team schrijft SEO teksten om uw website beter te positioneren, nieuwe doelgroepen te bereiken, uw merk te versterken en conversies te maximaliseren.

Website teksten

Kwalitatieve website teksten die voldoen aan alle SEO eisen.

Productaanbiedingen

Professioneel geschreven productaanbiedingen voor on-page optimalisatie of externe promotiedoeleinden.

Content Strategie

Bent u op zoek naar SEO teksten welke binnen een complete strategie verwerkt moeten worden? Seotech realiseert samen met de opdrachtgever specifieke content marketing strategieën.

Social media

SEO teksten voor social media content creatie, periodiek of incidenteel.

Content marketing

Professionele content marketing teksten die voldoen aan alle SEO eisen.

Persberichten

Kwalitatief goed geschreven persberichten eventueel in combinatie met publicatie.

 

200+

Persberichten verspreid

2000+

Artikelen verspreid

30

Succesvolle content strategieën

500+

Website teksten geschreven

Seotech weet hoe belangrijk SEO teksten zijn. Daarom creëren we content die aanzet tot actie en volledig aan alle richtlijnen van zoekmachines voldoet. Daarbij zorgen onze creatieve copywriters voor pakkende teksten die aantrekkelijk zijn en de aandacht van potentiële klanten trekken.

Effective Copyrighting

Onze SEO teksten zijn altijd specifiek voor de opdrachtgever ontwikkeld, want iedere tekst vraagt om een unieke aanpak. Onze copywriters schrijven tekst die verkoopt!

Meer weten over SEO teksten?

Neem direct vrijblijvend contact op voor informatie en/of een offerte.

Bereik uw doelgroep met attractieve en overtuigende content en vergroot uw online vindbaarheid in zoekmachines

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.