Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgt Seotech voor meer gerichte bezoekers naar uw website(s). En dat voor een fractie van de prijs van Pay Per Click adverteren. Meer naamsbekendheid, leads en (online) verkopen.

Seotech loopt voorop in de SEO branche. Wij maken gebruik van de nieuwste optimalisatie technieken en werken binnen gestelde richtlijnen. Zo kunt u erop rekenen dat uw campagne een duurzaam effect heeft waarmee uw bedrijf ook in de toekomst online succesvol blijft.

Inventarisatie

In samenspraak met u maken we een keyword analyse en inventariseren de huidige posities. Vervolgens realiseren we de integratie van keywords binnen de website.

On-page SEO

Door middel van on-page optimalisatie zorgen we voor een optimale techniek en content strategie.

Linkbuilding

Een van de belangrijkste aspecten om bovenaan op Google te komen is linkbuilding. Wij vertellen u graag meer hierover in een persoonlijk gesprek.

Seotech werkt samen met een aantal gerenommeerde business-partners op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met de software van Linkbird beschikken we over de modernste technieken op het gebied van SEO, brand monitoring en linkbuilding management.Linkbird

Bij de uitvoering van SEO is één aspect het belangrijkst, namelijk resultaat. Seotech behaalt uitstekende resultaten op SEO gebied. Dit rapporteren wij u wekelijks. De rapportage wordt geautomatiseerd een keer per week via email toegezonden. Hierin vindt u al uw posities in zoekmachines, de wijzigingen t.o.v. vorige rapportages en gerealiseerde linkbuilding. Zo beschikt u altijd over management informatie die up-to-date is.

100%

Van onze SEO klanten heeft meer verkeer binnen zes maanden

82%

Ervaart een verlaging in bounce-rate

11,15%

Verbetering gemiddelde bezoekersduur

16,15%

Meer pagina weergaven

Zoekwoord analyse & strategie

De basis van een succesvol SEO traject ligt bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Laat de specialisten van Seotech samen met u de juiste zoekwoorden bepalen.

Monitoring & rapportage

Door middel van wekelijkse rapportages voorzien wij u van de benodigde management informatie. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de posities, uitgevoerde werkzaamheden en resultaten.

Vertel ons over uw project

En laat ons helpen uw bedrijf (online) te doen groeien.

Het SEO team van Seotech is dé partner voor succesvolle zoekmachine optimalisatie.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.