Web Design Services

Webdesign

Uw potentiële klanten zijn kritisch, daarom is het van belang uw onderneming op professionele wijze te presenteren. Seotech levert kwalitatieve webdesign's welke uw onderneming onderscheiden van de concurrentie.

U heeft maar één gelegenheid op een positieve eerste indruk

In de digitale wereld is er maar een kans op een goede eerste indruk. Een professioneel en duidelijk webdesign is hierbij van groot belang. Een goed uitziende website met heldere navigatie zal de bezoeker langer op de website houden en de conversie verhogen.

Branding & logo ontwerp

Grafisch & UI design

Mobiele applicaties

Seotech heeft als doel uw onderneming op te laten vallen binnen de door uw doelgroep geraadpleegde kanalen. Door slimme design ideeën realiseren we branding welke mensen bij blijft. Door het werken met mock-ups, testfases en na live gaan heatmaps en A/B testen, zorgen we voor een optimale gebruikerservaring. Door het optimaliseren van design en gebruikersgemak realiseert Seotech aanzienlijke conversie verbeteringen.

Seotech gelooft in het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring van ondernemers te combineren met onze kennis van online marketing en branding, bieden we een solide basis om online succesvol te worden. Door het bundelen van kennis weet Seotech altijd de doelgroep op een professionele wijze te bereiken en te converteren naar leads en sales.

14

E-commerce oplossingen

5

Awards

7

SSL oplossingen

20

Social media designs

8

Exchange en Office 365 oplossingen

5

Toetsenborden gesloopt ;-)

Ieder project heeft andere doelen, doelgroepen en kansen. Seotech zorgt vanaf de concept fase voor een gedegen vooronderzoek en concreet plan om tot een maximaal resultaat te komen.

Vertel ons over uw project

En laat ons helpen ook uw bedrijf (online) te doen groeien

Word ook een autoriteit binnen uw branche. Hoogwaardige websites en een perfecte vindbaarheid. Klaar om van start te gaan?

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.