Web Development Services

Webdevelopment

Onze programmeurs werken met de meest recente technieken waardoor u als opdrachtgever altijd voorop in de branche loopt. En door de combinatie van vaste medewerkers en outsourcing tegen zeer concurrerende tarieven.

Webdevelopment vraagt om een goede planning en architectuur. Seotech ondersteunt klanten vanaf de eerste concept fase. Door onze kennis te bundelen met de kennis en ervaring van onze opdrachtgevers weten we altijd een perfect passende oplossing te bouwen. Doordat Seotech veel aandacht besteed aan opleidingen en trainingen zijn onze programmeurs in staat zeer complexe trajecten succesvol uit te voeren. En in combinatie met outsource medewerkers tegen concurrerende tarieven.

Om aan alle diverse eisen en wensen van onze opdrachtgevers te voldoen, bieden we een uitgebreid dienstenpakket. Dit bestaat o.a. uit e-commerce / webshops, bedrijfswebsites, platformen, intranet, maatwerk applicaties, responsive sites, Facebook applicaties en meer. Wat voor webdevelopment wensen u ook heeft, Seotech realiseert een kwalitatief eindresultaat.

E-commerce

Complete E-commerce platformen met unieke hoogstaande designs, perfect gebruikersgemak en complete beheersystemen.

CMS

Wij werken met diverse CMS-en. Voornamelijk Magento, Opencart en Wordpress. Maar ook andere (PHP/HTML) CMS-en behoren tot de mogelijkheden.

Intranets/Extranets

Seotech ontwikkeld maatwerk oplossingen voor Intranet & Extranet ontwikkeling, Sharepoint integratie en kennismanagement.

Facebook applicaties

Hoogstaande kwaliteit op het gebied van applicatie ontwikkeling voor web, mobiel en Facebook.

Email marketing

Ook email marketing software kunt u door ons laten bouwen.

PHP and JS development

Wij ontwikkelen o.a. PHP, Html, JavaScript/ jQuery en andere moderne technieken.

14

E-commerce oplossingen

5

Awards

7

SSL oplossingen

20

Social media designs

8

Exchange en Office 365 oplossingen

5

Toetsenborden gesloopt ;-)

Effective Web Development Solutions

Cross-platform en responsive webdevelopment

Bij iedere site die we online gaan zetten testen we de compatibiliteit met alle bekende apparaten, browsers en operating systems. Sites worden zowel als gebruiker en als admin getest zodat uw klanten en uw webbeheerders optimaal van de website gebruik kunnen maken.

Beveiligde test en ontwikkel omgeving

Bij Seotech werken we met complexe tools waarmee allerlei onderdelen uit de ontwikkelfases visueel bekeken kunnen worden. Tijdens de bouw hebben opdrachtgevers toegang tot de beveiligde omgeving van hun project. Zo kan er eenvoudig bijgestuurd worden en kunnen wijzigingen tijdig doorgegeven worden.

Effective Web Development Solutions

Vertel ons over uw project

En laat ons ook uw bedrijf helpen groeien.

Kies ook voor kwaliteit en stabiliteit. Neem contact op voor een professionele en eenvoudig te beheren website welke exact aansluit op uw wensen.

Velden met een * zijn verplicht

(optional)

(optional)

Typ hier eventuele opmerkingen of specifieke details waar u over geïnformeerd wilt worden. U kunt tevens aangeven wanneer wij u het best kunnen bereiken.